top of page

CILBUPER

Strategisk rådgivning till ägare, styrelse och VD, varumärke och varumärkesstrategi, profil och profilprogram, hemsida, design, strategiarbete, contentproduction, sociala medier, företagspresentation, copy, fotografering.

Ett pågående samarbete med detta framgångsrika konsultföretag inom rekrytering, bemanning och karriärcoachning. Fokus på rådgivning och genomförande inom marknadsföring samt strategi. Resultatet av samarbetet kan ses på bolagets hemsida och sociala media, i bolagets nya logotype, formgivning av allt från presentationer till merch-produkter, samt i strategiska dokument och bolagets organisation och styrelse. I dag är samarbetet fokuserat på strategisk rådgivning, strategi- och styrelsearbete, hemsida och sociala medier, formgivning av bolagets samtliga profilprodukter samt fotografering och content production.

OM FÖRETAGET

Cilbuper grundades 2016 med insikten att det finns en stor efterfrågan av utvecklare på den svenska marknaden. Frågan Cilbuper tampades med var “Hur kan man hitta nya sätt att skapa mer nytta på ett mer effektivt och positivt sätt?”. För Cilbupers del var svaret självklart. Efter en lång erfarenhet i branschen vet de att det finns ett enormt driv och en stor potential i juniora utvecklare. Varför inte lägga allt krut på att hjälpa personer som är nya i sin IT-karriär att blomma ut, snabbt och effektivt? Detta är Cilbupers kärnidé!

bottom of page