top of page

HVR

Strategisk rådgivning till ägare, styrelse och VD, strategiarbete, content production, sociala medier, nyhetsbrev, copy, fotografering, formgivning, projektledning.

Ett samarbete med start 2018. Bolaget är ett svenskt hållbarhetsföretag inom renvattenbranschen. Samarbetet har pågått längre än så i annan form med fokus på rådgivning och framtagande av strategier inom kommunikation, marknadsföring, sociala media samt tillväxt. Resultatet av samarbetet kan ses på bolagets hemsida och sociala media, projektledning för framtagande av strategisk dokumentation och ansökningar av bidrag, samt i strategiska dokument och i bolagets styrelse. I dag är samarbetet fokuserat på strategisk rådgivning till ägare styrelse och VD till HVR AB dess systerbolag, dotterbolag och moderbolag.

OM FÖRETAGET

När du vill vara säker på att dricka rent vatten. 

De floder och sjöar som inte har torkat ut är nästan alla förorenade. Allt fler människor måste få sitt dricksvatten från grundvatten och många nya brunnar borras.  Mer än en miljard människor dricker nu vatten som mer eller mindre förgiftas av naturliga mineraler.

HVR har projekt i flera länder.

bottom of page