top of page

VACATION IN A BOX

Strategisk rådgivning och sidekick kring marknadsstrategi, content marketing, SEO, PR, paid socials och andra viktiga delar i arbetet med att upprätta och bibehålla en bra digital närvaro. 

Ett samarbete med start 2021. Bolaget är en start up inom en spännande kategori - virtuella resor. För en start up kan det ibland vara mycket att göra med de få resurser som finns - men samtidigt roligt att lära sig göra saker och ting själv! Därför finns vi där som bollplank och instruerar kring arbetet med marknadsföringen. 

OM FÖRETAGET

Hela historien om oss började på en takbar, en nyårsafton i Panama City. Helena och Peter Hjalmarsson åt sina traditionsenliga 12 vindruvor på tolvslaget och önskade sig ett kanonår med många roliga resor 2020. Resten är historia – i februari drabbades världen av coronapandemin och det där med resor kändes plötsligt svårt och avlägset. Men älskar man att resa så gör man. Helena och Peter bestämde sig för att göra sina resor virtuellt istället, och den första Vacation in a box var född.

vacayinabox.se

Skärmavbild 2021-11-15 kl. 17.50.11.png
bottom of page